© Mezopotamya TV 2023

Nedim Lale: İstifa etmedim, Ak Parti’nin neferiyim  

Ak Parti Siverek ilçe Başkanı Nedim Lale, hakkında çıkan istifa haberlerine yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den ayrılarak Yeniden Refah Partisi’ne geçen, eski Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın kararı sonrası Urfa Ak Parti teşkilatında yaşanan istifa depremi sürüyor. Ak Parti Şanlıurfa il teşkilatı ve Ak Partili belediyelerden birçok isim istifa ederek yerel seçimlerde Kasım Gülpınar’a desteklerini açıkladı. Yaşanan istifalardan en dikkat çekenlerden biri de Siverek’te görüldü. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Siverek Teşkilat başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı istifa etmişlerdi.

Siverek’te bugün önemli bir gelişme daha yaşandı. Daha önce teşkilatının çoğunluğu istifa eden Ak Parti Siverek ilçe başkanı Nedim Lale’nin istifa ettiğine dair istifa ettiğine dair haber çıktı. Nedim Lale sosyal medya hesabı üzerinden iddialara cevap verdi.

Nedim Lale hakkında çıkan iddialar ile ilgili şunları söyledi:

“Tüzük gereği yönetimin %51 den fazlasının istifası sonucu yönetimimin düşürülmesinden dolayı Başkanlığım düşmüştür İSTİFAM söz konusu değildir. Her zaman Sayın Cumhurbaşkanımın izindeyim ve her zaman Ak Parti’nin bir neferiyim”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER